fbpx

Dobbelt toiletvogn

Denne type dobbelt toiletvogn er en utrolig alsidig model. Den kan sætte op og bruges over alt, om der er vand, kloak og strøm eller ej. Fyld vandtanken og sæt den op til jeres havefest eller i skoven uden at tilslutte hverken vand eller strøm. Denne model dobbelt toiletvogn er også perfekt til byggepladsen hvor håndværkerne har brug for et toilet.

Hvordan betjenes vores dobbelte toiletvogn? Kværn toilettet skal have vand fra en udendøres vandhane, strøm fra en udendøres alm. stikkontakt og afløb føres i en slange videre til nærmeste kloakbrønd. Er der ikke mulighed for vand eller kloak? Så kan tanktoilettet bruges. Der er en vandbeholder på ca. 160 liter med frisk vand som bruges til at vaske fingre med og skylle i toilettet. Der er kapacitet til ca. 250-300 besøg i tanken. Tanken tømmes nemt over en kloakbrønd via en stor ventil i bunden af toiletvognen. Det er ikke nødvendigt at tilslutte strøm til vognen hvis tanktoilettet kun benyttes da der er et lille vindue i. Men det er dog en god idé for at få lidt lys og varme i vognen – men den kan bruges uden.

Mangler I også en spise-/kontorvogn? Ingen problem, vi har en 10 personers spise-/kontorvogn også med kværn og tanktoilet som i denne vogn. Klik her for at se den. Vi har også en VIP toiletvogn med to kværn toiletter.

Har vi ikke præcis den vogn I er på udkig efter? Kontakt os – så får vi den hjem!

Inventar

Ét toilet med kværn
Ét toilet med tank til ca. 250-300 besøg
Håndvask i begge toiletrum
Vandtank Ca. 160 liter til håndvask og tanktoilet
Lille vindue i hver toiletrum

Priser
Eksl. momsInkl. moms
Leje pr. md.:DKK 2.100,-DKK 2.625,-
Forsikring pr. md.:DKK 190,-
Priserne er inkl. alle slange og kabler samt inventar. Og ekskl. transport og tilslutning.
Teknisk info
Dimensioner B(med hjul)xL (med træk) xH185(235)x240(400)x275 cm
Egenvægt:500 kg
Total vægt:750 kg
Tilslutninger:25 meter 1/2” vandslange
25 meter 1” afløbsslange
25 meter elkabel med 230 Volt / 16 Amp alm. stik.

Få en virtuel tur rundt i vores dobbelte toiletvogn

Lej denne dobbelt toiletvogn

Menu