fbpx

Vores multivogn kan bruges til en lang række af opgaver. Ved at sætte en seng i vognen er det det absolut billigste alternativ til vores populære 2 personers beboelsesvogn. Vognen kan også bruges både som mandskabsvogn, skurvogn, eller i kombination med en anden eller større beboelsesvogn.

Hvad indeholder multivognen?

I multivognen har man næsten frie hænder til selv at bestemme hele indretningen. Vognen har et stort opholdsrum, hvori der er monteret et lille fint tekøkken, hvor man kan lave lette måltider. Multivognen kan leveres med bord og stole til 6 personer, men disse kan byttes ud med f.eks. en seng, sofa osv. Så kan vognen bruges som en beboelsesvogn, teenageværelse osv. Kun fantasien sætter grænser. Vognen har desuden et stort fint komplet badeværelse med god bruseniche, håndvask, WC og faste hylder.

Er I tvivl om, om vognen dækker alle jeres behov? Se vores vejledning til valg af beboelsesvogne eller ring til os – vi er her for at hjælpe!

Tilpas din multivogn / beboelsesvogn

Inventar i vognen ligger ikke fast. For eksempel kan vognene leveres med forskellige sengetyper eller uden senge, med eller uden borde og stole, TV osv. Tag gerne fat i os til en uforpligtende samtale om, hvordan vi indretter vognene, så de passer til jer.

Har vi ikke præcis den vogn I er på udkig efter? Kontakt os – så får vi den hjem!

Inventar

Stort komplet badeværelse med:
Toilet med kværn
Brusekabine
Håndvask
Faste hylder

Tekøkken med:
Kogeplade med 2 zoner
Køleskab med fryseboks
Håndvask
Masser af gulvplads til f.eks. et ekstra bord til 10 pers. Evt. en løs seng
Elradiatorer

Priser

Teknisk info
Dimensioner BxL (med træk) xH 230×570(720)x292 cm
Egenvægt: 1300 kg
Total vægt: 1500 kg
Tilslutninger: 25 meter 3/4” vandslange
25 meter 1” afløbsslange
25 meter elkabel med 380 Volt / 16 Amp CEE stik (Røde)
Plantegning multivogn Simple Homes

Få en virtuel tur rundt i vores multivogn m/ tekøkken 1 rums

Lej denne multivogn med tekøkken 1-rums