fbpx

Perfekt skurvogn til f.eks. byggepladsen. Mandskabsvognen kan både bruges som spisevogn og kontorvogn. Man kan også vælge at sætte et par senge i den og vognen kan så bruges som sovevogn for sæsonarbejderne eller som ekstra værelse til teenageren. Vognen kan også bruges på byggepladsen som opbevaringsskur, hvor værktøj og materialer kan låses forsvarligt væk.

Hvad indeholder 10-personers spise-/kontorvognen?

Med denne 10 personers spise-/kontorvogn følger toiletrum med toilet og håndvask. Vognen er indrettet med borde og stole til ti mand, et køleskab til madpakkerne samt toiletrum. Med størrelsen på 2,3 gange 5,7 meter (uden træk) byder skurvognen på masser af gulvplads, der kan udnyttes til byggematerialer og udstyr. En uddybende liste over inventar og tekniske specifikationer kan findes nedenfor.

Levering og justering af skurvogne

Ligesom alle vores andre vogne kan mandskabsvognene justeres efter behov og leveres direkte til dig. Ring eller skriv for at få en uforpligtende samtale om prisen. Hvis I er interesserede i at leje en lignende vogn eller en anden vogntype, kan I tage et kig i vores vogne til leje eller se vores tips til, hvordan man vælger den rigtige beboelsesvogn.

Har vi ikke præcis den vogn I er på udkig efter? Kontakt os – så får vi den hjem!

Inventar

Toilet med kværn
Håndvask
Borde og stole til 10 mand
Køleskab
Masser af gulvplads til f.eks. materialer
Persienner
Elradiatorer

Priser

Teknisk info
Dimensioner BxL (med træk) xH 230×570(720)x300 cm
Egenvægt: 1300 kg
Total vægt: 1500 kg
Tilslutninger: 25 meter 3/4” vandslange
25 meter 1” afløbsslange
25 meter elkabel med 380 Volt / 16 Amp CEE stik (Røde)
Plantegning af mandskabsvogn

Lej denne 10 personers spise-/kontorvogn