fbpx

Om Simple Homes

Simple Homes ApS er et firma, der udlejer og handler med skurvogne og letvogne. Vi har 4 afdelinger. Vores hovedlager ligger i Fredericia, samt vi har satellit pladser i Bramming, Hjørring og Viby på Sjælland. Så vi leverer til hele landet, også med kort varsel. Tag fat i os for at høre mere om levering til yderst konkurrencedygtige priser.

Hos os kan I leje beboelsesvogne og skurvogne, der kan rumme alt fra én til tolv personer og bruges til en lang række formål. Vi udlejer dog ikke kun – vi køber og sælger også. Har I en vogn, som skal sælges? Tag gerne kontakt!

Michael Ø. Rosendal stiftede selskabet i 2016. Siden dengang er det gået rigtig stærkt og vi er i kraftig vækst. Vi har alene i 2019 indkøbt 145 nye letvogne. Så vi udvider konstant vores lagerkapacitet og faciliteter. I dag har vi 8 mand beskæftiget. – Send gerne en uopfordret ansøgning. 🙂

Da vi er et firma i konstant udvikling, har vi kun mulighed for at vise et udpluk af vores vogne og services her på hjemmesiden. Derfor opfordrer vi altid til at ringe og få en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Michael Rosendal
Simple Homes beboelsesvogne
Menu