fbpx

Simple Homes A/S er et firma, der udlejer og handler med skurvogne og letvogne. Vi har 3 afdelinger. Vores hovedlager ligger i Fredericia, samt vi har satellit pladser i Bramming og Store Ladager (Køge) på Sjælland. Så vi leverer til hele landet, også med kort varsel. Tag fat i os for at høre mere om levering til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi anser os selv som værende Danmarks førende udlejer af beboelsesvogne. Bla. til privatgenhusning eller sjakket på byggepladsen.
Men vi kan naturligvis også hjælpe med andre typer skurvogne,
der kan rumme alt fra én til tolv personer og bruges til en lang række formål. Vi udlejer dog ikke kun – vi køber og sælger også. Har I en vogn, som skal sælges? Tag gerne kontakt!

Selskabet er stiftet tilbage i 2016. Siden dengang er det gået rigtig stærkt og vi er i kraftig vækst. Vi har i 2019 indkøbt 145 nye vogne, i 2020 68 nye vogne, i 2021 140 nye vogne, samt 120 nye vogne i 2022. Så vi udvider konstant vores vognpark og faciliteter. I dag har vi 15 mand beskæftiget. – Send gerne en uopfordret ansøgning. 🙂

Da vi er et firma i konstant udvikling, har vi kun mulighed for at vise et udpluk af vores vogne og services her på hjemmesiden. Derfor opfordrer vi altid til at ringe og få en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Michael Rosendal
Simple Homes beboelsesvogne