fbpx

Har I begrænsede adgangsforhold eller en kun lidt plads i indkørslen / forhaven? Og mangler et badeværelse i forbindelse med ombygning, tilbygning eller nybygning? Så tjek lige vores mini mobile badeværelse. Det er det mindste badeværelse som findes på markedet og I finder den kun hos Simple Homes.  Den er særligt populær til at stille op, hvor pladsen er begrænset.

Deres smalle design og lave højde gør, at de nemt kan skubbes ned langs med rækkehuse, ind igennem smalle porte, døre og passager. Der er også mulighed for placering i en smal indkørsel eller op langs husmuren. Der vil stadig være god plads til, at lejeren/beboerne og håndværkerne kan komme frem og tilbage. Vognen kan placeres meget tættere på døren til huset for lettere adgang.

Denne type mini mobilt badeværelse kan ikke afhentes af kunden, men skal leveres af Simple Homes, da det kræver en specialtrailer. Simple Homes leverer selvfølgelig over hele landet. Pris for levering fås ved henvendelse. Teknikeren kan også opsætte og tilslutte, men det er valgfrit, om det ønskes tilkøbt.

Inventar

Komplet badeværelse med:
Toilet med kværn
Brusekabine med to hylder og badeforhæng
Håndvask
Bord
Lille vindue
Digital elradiator

Priser

Teknisk info
Dimensioner BxLxH: 110x345x235 cm
Egenvægt: 400 kg
Tilslutninger: 25 meter 3/4” vandslange
25 meter 1” afløbsslange
25 meter elkabel med 230 Volt / 16 Amp. Alm. stik med jord

Få en virtuel tur rundt i vores mini mobile badeværelse

Lej dette mini mobile badeværelse