fbpx

Multi- /kontorvogn – 10-personers

Vores store, rummelige skurvogn med plads til 10 personer kræver ikke nødvendigvis tilslutning til vand og afløb og kan derfor bruges mange steder til rigtig mange formål.

Offline toilet – stor fleksibilitet
Vognen indeholder både et tank- og et kværntoilet. Tanktoilettet i vognen kan benyttes offline uden at blive tilsluttet vand og kloak. Det betyder, at vognen kan bruges mange forskellige steder, hvor vandtilslutning ikke er tilgængelig. Det kan også være en fordel om vinteren, da der ikke er nogen slanger som skal frostsikres. Vognen har i stedet en 180-liters vandtank under håndvasken, hvorfra man kan pumpe vand til toiletskyl og vandhanen til fingervask. Man kan tømme toilettet med en slamsuger eller tømme tanken direkte over kloakdæksel via en ventil i bunden af vognen.

En skurvogn med mange muligheder
Denne multivogn kan bruges til alverdens formål. F.eks. som midlertidigt teenageværelse, skurvogn/mandskabsvogn eller som indboopbevaring under byggeri. Men vognen er som udgangspunkt særlig egnet som spise- og kontorvogn, fordi den er indrettet med 2 adskilte toiletter samt ét stort rum, hvortil der hører bord og stole til 10 personer. Nedenfor kan I se liste over inventar, der som standard følger med vognen.

Der er dog også mulighed for at skifte borde og stole ud med senge, hvis lejer ønsker at udnytte vognen som et billigt alternativ til andre husvogne. Kun fantasien sætter grænser!

Ring til os for en uforpligtende snak om, hvordan vognen kan indrettes.

Inventar
Borde og stole til 10 personer
Køleskab
Kværntoilet
Tank toilet 250 liter
Ferskvands tank 160 liter
Priser
Eksl. momsInkl. moms
Leje pr. md.:DKK 2.350,-DKK 2.937,50
Forsikring pr. md.:DKK 220,-
Priserne er inkl. alle slange og kabler samt inventar. Og ekskl. transport og tilslutning.
Teknisk info
Dimensioner BxL (med træk) xH230×570(735)x300 cm
Egenvægt:1300 kg
Total vægt:1500 kg
Tilslutninger:25 meter 3/4” vandslange
25 meter 1” afløbsslange
25 meter elkabel med 380 Volt / 16 Amp CEE stik (Røde)
Plantegning mandskabsvogn Esbjerg

Lej denne spise- / kontorvogn – 10 personers

Menu