fbpx

Mangler I overnatningsplads til én eller to personer. Så tjek lige vores smarte 2 personers mini sovevogn. Det er den mindste sovevogn / beboelsesvogn som findes på markedet, og du finder den kun hos Simple Homes.  Den er særligt populær til teenageværelse, midlertidig overnatning i forbindelse med ombygning. Eller som overnatning til sæsonarbejder hvor der findes velfærdsbygninger men mangler værelser.

Hvad indeholder 2 personers mini sovevognen?

Selv om at vognen er den mindste på markedet, er den stadig velindrettet og rummelig. Der er god med friplads på gulvet. Vognen indeholder som standart køjeseng. Vi anbefaler så vidt muligt at bruge denne konfiguration. Den øverste køje kan bruges som én stor ekstra hylde til opbevaring. Men køjesengen kan også tages ud og der kan installeres en dobbeltseng i stedet for.

Derudover har vognen TV og faste hylder. Under hylderne er der bord og stole til 2 personer. Og ved entredøren er der knager til jakker, samt en håndvask med indbygget vandtank til at vaske hænder og børste tænder ved.

Vognen stilles nemt op over alt da den er så lille, og den skal kun tilsluttes alm. 230 volt, ikke andet. Der er 160 liter vand i vandtanken. Spildevand fra håndvasken løbes ud af bunden. Der kan enten sættes en 20 liters  spand under der holder i mange dage, eller der kan sættes en kort slange på og føres i nærmeste kloak.

Tag gerne fat i os for en uforpligtende samtale.

Har vi ikke præcis den vogn I er på udkig efter? Kontakt os – så får vi den hjem!

Inventar

Køjeseng eller dobbelt seng
Bord og stole til 2 mand
Håndvask med vandtank (160 liter)
TV
Faste hylder
Knager
Elradiatorer

Priser

Teknisk info
Dimensioner BxL (med træk) xH 230×320(470)x292 cm
Egenvægt: 800 kg
Total vægt: 1000 kg
Tilslutninger: 25 meter elkabel med 230 Volt alm. stik.

Få en virtuel tur rundt i vores 2 personers mini sovevogn

Lej denne 2 personers mini sovevogn