fbpx

Mobilt badeværelse, badmobil, toiletvogn – kært barn har mange navne! Disse vogne kan bruges til et væld af opgaver. Skal I for eksempel til at renovere huset eller badeværelset? Eller har I brug for et ekstra toilet til byggepladsen eller den store fest for hele familien? Så er vores mobile badeværelses- og toiletvogne lige sagen. Vores badevogne til udlejning er dog meget populære, så det gælder om at være hurtig, hvis man vil have fat i en af dem.

Hvad indeholder badmobilen?
Det i alt 185 x 240 cm. store badmobil fungerer som fuldt udstyret badeværelse med toilet, brusekabine, vask, rigeligt med bordplads, der sagtens kan bruges til enten puslebord eller opbevaring. Vognen er nem at transportere og kan leveres, hvis det ønskes.

Har I brug for et komplet mobilt badeværelse, hvor der også er mulighed for at vaske og tørre tøj? Se vores specialdesignede mobile badeværelse / bryggers.

Hvordan tilsluttes en toiletvogn?
Det er meget nemt at tilslutte vores badmobiler. Med vognen følger altid en 25 meter lang vandslange, som kan tilsluttes til almindelige udendørshaner. Når den er tilsluttet, skal man have fat i den 25 meter lange afløbsslange, som monteres i vognens kværnpumpe. Den skal blot føres ned i nærmeste kloak. Til sidst sluttes det medfølgende 25 meter lange elkabel til en almindelig 230 volts stikkontakt. I kan læse mere om montering af vores vogne i vores vejledning til beboelsesvogne og ofte stillede spørgsmål.

Inventar

Komplet badeværelse med:
Toilet med kværn
Brusekabine
Håndvask
Bord
Bænk
Lille vindue
Elradiatorer

Priser

Teknisk info
Dimensioner B(med hjul)xL (med træk) xH 185(235)x240(400)x275 cm
Egenvægt: 500 kg
Total vægt: 750 kg
Tilslutninger: 25 meter 3/4” vandslange
25 meter 1” afløbsslange
25 meter elkabel med 230 Volt alm. stik
Bad og toiletvogn leje

Få en virtuel tur rundt i vores mobile badeværelse

Lej dette mobile badeværelse